Családunk

Családtagokról

Feleségem és gyermekeink

Öt fiú és két lány alkotja a családot, majd idén tavasszal megszületett a kis Emma is, így már unoka is tarkítja a képet.
A feleség a magyar-orosz szakos tanárságát cserélte fel az anyasággal, majd a szőlészettel, borászattal.
A két nagyobb gyermek Réka és László már a saját életét éli. Tamás fiúk talán végérvényesen elkötelezte magát a borászat felé. A Corvinus Egyetem szőlész szakán diplomázott, közben Németországban, Geisenheimben ismerkedett meg behatóbban a borászattal. Jelenleg Franciaországban, Montpellier-ben végzi a mesterképzését. Éva lányuk a Pázmány Péter Tudományegyetem végzős művészet-történész hallgatója, aki építészet szakirányban igyekszik még tovább tanulni. Bence az érettségi után idén megkezdte tanulmányait a Soós István Borászati Szakközépiskola OKJ-s szőlész-borász szakán. Vince még középiskolás, aki „ végérvényesen” gépésznek készül. Lőrinc elsős gimnazista, aki „főnöknek” készül. Reméljük a család gazdálkodásába pénzügyi szemmel kapcsolódik majd be.

Édesanyám

A családot még a 87 éves Mama alkotja , aki 5 éven keresztül vállalta fel a magánvállalkozás gyötrelmeit fia megsegítése érdekében. A sváb ősök kitartása, szívóssága jellemzi.

  • 1
  • 2
  • 3