Hírek

Le Mondial du Rosé 2017 rosé világbajnokságról idén 5 ezüstérmet hoztunk el

We recieved 5 silver medals at the le mondial du rosé 2017

Pincénk 5 éremmet hozott el a cannes-i rosé világbajnokságról. Ezzel az érmeink száma ezen a versenyen 36-ra növekedett.
Az idén a 2013-as Merlot rosénk, a 2015-ös Cabernet sauvignon rosénk is díjazva lett, a 3 db 2016-os évjáratú tétel mellett, melyek a következők: Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Pinot noir.

Véleményünk szerint ezzel is sikerült bebizonyítanunk, hogy az érlelt, terroir roséknak is van tere a piacon, illetve, hogy Szekszárdon is jó a terroir az ilyen roséknak Provence mellett.

Our winery recieved 5 silver medal at the le mondial du rosé 2017, known as well as "the rosé world cup".
In total with these medals we have 36 medals from this rosé competition.
This year two of our bottle aged rosés recived medals as well (Merlot rosé 2013 and Cabernet sauvignon rosé 2015), meaning that we are on a good way by developing our terroir rosé concept. We think similary to to winemakers in Provence, that rosé can be also a long lasting terroir product, not only a one-summer-wine. We think that this result is proving that we are on good way.
Beside the two aged rosé wines 3 of our selection rosés recieved silver medal at this competitions: Cabernet sauvignon, Cabernet franc and Pinot noir rosé wines.

Hongrie cím szó alatt találhatóak az eredmények a "pays" azaz országok opciónál lehet ezt kiválasztani »