A Dúzsi Borászat Csapat tagjai

Családunk

Dúzsi Tamás

Szőlész-borász mérnök, másoddiplomája testnevelő tanár. A szőlész-borász középiskola után tanulmányait a Kertészeti Egyetem gyöngyösi kihelyezett szakán folyatatta szintén szőlész-borász szakon. Ezután állami borászatoknál dolgozott, illetve a lengyeli mezőgazdasági szakközépiskolában oktatott szőlészetet. Mindeközben, mint országúti kerékpárversenyző elvégezte a testnevelő tanári szakot is a Pécsi Tudomány Egyetemen.

A mai napig, így hetvenen felül is szinte minden nap edz kerékpárjával. Ő az egyik örök elégedetlen a családban, mindig jobban és jobbat szeretne mutatni, tölteni a folyasztók poharába.

Dúzsi Tamás Dávid

Kertészmérnök, szőlész-borász. Egyetemi tanulányait alapszakon Budapesten és Geisenheimben, mesterképzésen pedig Montpellierben, Bordeauxban és Lisszabonban végezte.

Az export, kereskedői kapcsolattartás, a vörösbor házasítások tartoznak hozzá és nemzetközi tapasztalataival igyekszik elősegíteni a borászat előremenetelét.

Emellett több nemzetközi borverseny bírálója, az Országos Borszakértő Bizottságban tevékenykedik és a Magyar Külgazdasági Szövetség elnökségi tagja.

Dúzsiné Patai Ilona

Cégünk vezérigazgatója, a család és a cég összetartó ereje. Szegedi és moszkvai tanulmányai után Szekszárdon oktatott magyar és orosz nyelvet és irodalmat. A családi vállakozásba, már kezdetek óta aktívan részt vesz. Beletanult a borkészítésbe is, édesapánkkal ketten fejtettek,
palackoztak, dolgoztak a szőlőben a kezdetek kezdetén. Okleveles borbíráló, több borversenyen is bírált. Részt vesz a mai napig a házasítások elkészítésében és saját válogatásokat is készít.