+36 30 541 6764duzsi.tamas@t-online.hu
Your Cart: 0 db - 0 Ft 0
A Dúzsi Borászat Csapat tagjai

Családunk

Id. Dúzsi Tamás

Id. Dúzsi Tamás

CEO - Alapító / Igazgató

Szőlész-borász mérnök, másoddiplomája testnevelő tanár. A szőlész-borász középiskola után tanulmányait a Kertészeti Egyetem gyöngyösi kihelyezett szakán folyatatta szintén szőlész-borász szakon. Ezután állami borászatoknál dolgozott, illetve a lengyeli mezőgazdasági szakközépiskolában oktatott szőlészetet. Mindeközben, mint országúti kerékpárversenyző elvégezte a testnevelő tanári szakot is a Pécsi Tudomány Egyetemen.

A mai napig, így hetvenen felül is szinte minden nap edz kerékpárjával. Ő az egyik örök elégedetlen a családban, mindig jobban és jobbat szeretne mutatni, tölteni a folyasztók poharába.

Ifj. Dúzsi Tamás

Ifj. Dúzsi Tamás

Marketing Igazgató & Kereskedelmi Vezető

Kertészmérnök, szőlész-borász. Egyetemi tanulányait alapszakon Budapesten és Geisenheimben, mesterképzésen pedig Montpellierben, Bordeauxban és Lisszabonban végezte.

Az export, kereskedői kapcsolattartás, a vörösbor házasítások tartoznak hozzá és nemzetközi tapasztalataival igyekszik elősegíteni a borászat előremenetelét.

Emellett több nemzetközi borverseny bírálója, az Országos Borszakértő Bizottságban tevékenykedik és a Magyar Külgazdasági Szövetség elnökségi tagja.

Dúzsi Bence

Dúzsi Bence

Borász

A budafoki bor és pezsgőipari technikum után Pécsett geográfus szakon és a németországi Geisenheimben folytattott szőlész-borász tanulmányokat. Nagyon nagy szerepet játszik a pincészet megújulásában. Minden területünket bioművelésre állította át, egyre több és több spontán erjesztett tételt készít. Ő a családban a másik örök elégedetlen, mindig feljebb és feljebb téve a minőségi mércét.

Dúzsi Vince

Dúzsi Vince

Gépész

A borászat gépészeti vezetője és a család legjobb humorú tagja. Az autószerelő technikum és mester után, jelenleg Kecskeméten tanul járműtervező mérnöki szakon. Ő szervizeli a borászat teljes auto és gépparkját, nagyon kiváló müszaki érzékkel van megáldva és még ennél is kimagaslóbb, néha szarkasztikus humorral.

Dúzsi Lőrinc

Dúzsi Lőrinc

Borászatunk budapesti képviselője

Pécsi jogi tanulmányik után jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul Nemzetközi Tanulmányok és Jogi szakon, diplomáciai pályára készülve. Ő látja el a pincészet képviseletét Budapesten, megoldva a budapesti szaküzletünk álladó felügyeletét, borutánpótlását és kiszállításait, valamint bor bemutatók lebonyolítását. Édesapánkhoz hasonlóan egy nagyon erős személyiség.

Dúzsiné Patai Ilona

Dúzsiné Patai Ilona

CEO & Pénzügyi Igazgató

Cégünk pénzügyi vezetője, a család és a cég összetartó ereje. Szegedi és moszkvai tanulmányai után Szekszárdon oktatott magyar és orosz nyelvet és irodalmat. A családi vállakozásba, már kezdetek óta aktívan részt vesz. Beletanult a borkészítésbe is, édesapánkkal ketten fejtettek,
palackoztak, dolgoztak a szőlőben a kezdetek kezdetén. Okleveles borbíráló, több borversenyen is bírált. Részt vesz a mai napig a házasítások elkészítésében és saját válogatásokat is készít.