Dúzsi Tamás Szekszárdi Rozéim 2020 – Az idei nyár legjobb frissítő válogatása

Ha már sokak kissebb fenntartásokkal indulnak neki a nyári fesztiválozásoknak a pandémia miatti aggodalmak közepette, mi továbbra is nagy gondoskodással készültünk az idei nyári frissítők szolgáltatásáról.

Legnagyobb örömünkre a 2021-es nyár legújabb kedvencének és legpopulárisabb csomagjának így töretlenül a “Dúzsi Tamás Rozéim 2020” válogatás bizonyul.

A csomagban megtalálhatóak a kedvenc kékszőlő fajtáink Rozé verziói, így idén a Kadarka Rozé, Syrah Rozé, Merlot Rozé, Pinot Noir Rozé, Cabernet Sauvignon Rozé és Cabernet Franc Rozé gondoskodik a teljeskörű ízorgiáról. Idén, a “Rozéim 2020” csomag megvásárlása esetén egy Kékfrankos Rozéval is megajándékozzuk rozé kedvelőinket.

Szekszárdi Rozék

Szekszárdi Rozéinkra különösképpen büszkék vagyunk, nem csak egyedi ízviláguk miatt, és nem csak a “Dúzsi Tamás a Rozé király” elnevezés elhíresült presztízse miatt, hanem az évről évre nemzetközi versenyeken elért eredményeink miatt is. Ez számunkra valós szakmai megmérettetéseket jelentenek amikor borértő szakemberek szerint is elismerő helyezéseket érünk el igazi nagy versenyeken. Legfrissebb eredményeink egyike például a Syrah Rozénkat illeti, a Német Meininger Nemzetközi Rozé versenyen elért sikerei miatt. A számunkra legkedvesebb elismerést mégis a rozé kedvelőink visszajelzései és kitartó fogyasztása jelenti.

Ugyan a 2021-es nyárra a pandémia továbbra is rányomja a bélyegét némiképp, mi továbbra is szívesen vagyunk jelen az otthoni, illetve korlátozottabb létszámú összejöveteleken kedvenc “Rozéim 2020” válogatásunkkal.