A Legújabb Dúzsi Sikerek a MagyarBrands-től és Arany Érmek a Berliner Wine Trophy Nemzetközi Borversenyről

Legújabb sikereinket megosztani a Dúzsi borok kedvelőivel mindig a legnagyobb megtiszteltetések közé tartozik számunkra, hiszen sikereinket közös sikernek tekintjük a követőinkkel. Fogyasztóink elismerése és vissszajelzése számunkra a legnagyobb motiváció hogy mindig újabb és újabb ízhatásokkal és gasztro élményekkel lepjük meg a közönséget. Mindemellett nem tagadjuk hogy a szakmai elismeréseket is kulcs fontosságúnak tartjuk hogy minőségben is eleget tudjunk tenni e törekvéseinknek.

Dúzsi Tamás Cabernet Franc
Dúzsi Tamás Cabernet Franc 2017

A Berliner Wine Trophy az egyik legkiválóbb nemzetközi borversenyek közé tartozik, nem utolsó sorban a köztudottan szigorú szabályozottsága miatt. Az ősszel rendezett nemzetközi borversenyen a hamarosan debütáló Görögszó 2017 és a Cabernet franc 2017 boraink kaptak aranyérmeket. A Berliner Wine Trophy 2021-es tavaszi versenyén pedig a Dúzsi 71 Görögszó 2015 és a Görögszó 2016 boraink kaptak szintén két aranyérmet. Így összesen 4 aranyéremmel büszkélkedhetünk idén erről a borversenyről.

Dúzsi Tamás Görögszó
Dúzsi Tamás Görögszó 2015, 2016, 2017

Egy másik komoly siker amire ugyancsak nagyon büszkék vagyunk ezúttal a hazai színtéren, hogy idén ismét elnyertük a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában a MagyarBrands elismerését. Ez azt jelenti hogy, fogyasztói szempontból a magyar szellemi munka mélto képviselőjeként tartják számon pincénket és mindazt amiért dolgozunk.

MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka - Dúzsi
MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka – Dúzsi

Köszönjük a boraink hűséges kedvelőinek, kereskedelmi partnereinknek és pincénk szorgalmas csapatának a kitartást 2021-ben is !